Tuesday, October 19, 2021
No menu items!
Home Health & Fitness Waarom werkt Botox zo goed voor hyperhidrose (zweten onder de oksels)?

Waarom werkt Botox zo goed voor hyperhidrose (zweten onder de oksels)?

Geen ontkenning; zwetende kogels op het werk of in het bijzijn van je vrienden is gênant en frustrerend. Het is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen en bijna de helft van de wereldbevolking ervaart het. Volgens de Archives of Dermatological Research lijdt bijna 5% van de bevolking aan hyperhidrose (overmatig zweten in de oksels). Het totale percentage is ongetwijfeld verontrustend, maar het is mogelijk om een ​​goede behandeling van overmatig zweten te krijgen.

Over het algemeen wordt Botox beschouwd als een ideale behandeling om rimpels en fijne lijntjes te behandelen. Gelukkig biedt Botox ook een geweldige oplossing voor een ongemakkelijke en ongemakkelijke aandoening die bekend staat als hyperhidrose.

Voordat we beginnen met het onderzoeken van de betekenis van Botox voor de behandeling van hyperhidrose, is het enigszins noodzakelijk om iets te weten over hyperhidrose en waarom het nodig is om het te behandelen.

Wat is hyperhidrose?

Inderdaad, zweten heeft een grote connectiviteit met warmte en fysieke inspanning. Maar hyperhidrose is overmatig en abnormaal zweten en een persoon kan het op elk moment ervaren. Helaas sijpelt dit ongewone zweten niet alleen door je kleren, maar laat je ook je handen zweten van het zweet. Over het algemeen komt hyperhidrose voor aan beide zijden van uw lichaam, voeten, handen, oksel en onder uw borsten.

Verrassend genoeg is er geen onderliggende medische oorzaak van dit probleem, maar genetische problemen en stress maken dit probleem meer verontrustend.

Hyperhidrose heeft een negatieve invloed op uw gezondheid, maar het heeft een niet-constructieve invloed op uw sociale leven, carrière en doelen. Mensen met hyperhidrose doen wat meer hun best om van dit probleem af te komen, omdat het de droom van iedereen is om een ​​gelukkig, gezond en zelfverzekerd leven door te brengen.

Zoals eerder besproken, heeft de introductie van de nieuwste behandelingen, hulpmiddelen en apparatuur het voor mensen mogelijk gemaakt om het probleem van overmatig zweten in een mum van tijd te elimineren. Een ander opmerkelijk aspect van recent geïntroduceerde behandelingen is dat ze minder ingrijpend zijn en direct resultaat opleveren.

Wat is de beste manier om hyperhidrose te behandelen?

Als overmatig zweten je in verlegenheid brengt, moet je nadenken over een goede behandeling. Voordat u echter voor een geschikte behandeling kiest, wordt aangeraden om uzelf te laten testen om te bepalen of het een geval van hyperhidrose of een andere medische aandoening is die dergelijke problematische problemen veroorzaakt.

Onthoud dat hyperhidrose niet de ENIGE oorzaak is van overmatig zweten, aangezien verschillende andere medische aandoeningen, waaronder schildklier, infectie, diabetes en een lage bloedsuikerspiegel, ook onnodig zweten veroorzaken.

Maar maak je geen zorgen; de nieuwste behandelingen hebben het voor u mogelijk gemaakt om uw kwaliteit van leven te verbeteren en ten volle van uw leven te genieten.

Orale medicatie kan aanzienlijke bijwerkingen hebben en ze bieden tijdelijke verlichting van een probleem. Evenzo vermijden mensen operaties omdat ze invasief en pijnlijk zijn.

Maar Botox is een sprankje hoop voor iedereen die overmatig zweten wil behandelen zonder een pijnlijke operatie te ondergaan.

Betekenis van Botox voor de behandeling van hyperhidrose

Weet jij iets fantastisch over Botox? Chirurgen kiezen voor deze optie wanneer de rest van de behandelingen geen significante resultaten meer opleveren. Dit natuurlijke en gezuiverde eiwit is in staat om het lichaam kortstondig te blokkeren van het produceren van een chemische stof die de zweetklieren van het lichaam aan- en uitzet. Verbazingwekkend genoeg stopt het geïnjecteerde deel van het lichaam iets langer met het afscheiden van zweet.

Mensen kiezen voor Botox omdat deze minder ingrijpende behandeling binnen 2 tot 3 dagen na de behandeling duidelijke en bevredigende resultaten begint te vertonen. Bovendien kunt u na twee weken Botoxbehandeling het volledige resultaat ervaren.

International Hyperhidrose Society heeft ook het belang van Botox bevestigd, aangezien het resulteert in het verminderen van 80% tot 85% van het zweet. Ook houdt het effect van injectie 4 tot 6 maanden aan. Maar in uitzonderlijke gevallen kun je 14 maanden lang genieten van geen overtollig zweetlichaam.

Als u echter echt adequate en langdurige resultaten wilt ervaren, wordt aangeraden om een ​​professionele, gekwalificeerde en gecertificeerde chirurg te kiezen. De ervaren chirurg weet met zijn expertise en de nieuwste apparatuur precisie in de resultaten te tonen.

Internet is een ideale manier om te zoeken naar de beste chirurg die zorgt voor de meest geschikte Botox-behandeling voor hyperhidrose.

Volg echter de onderstaande instructie op de juiste manier om de beste beoefenaar te vinden om de procedure uit te voeren.

  • Shortlist van de bevoegde chirurgen
  • Controleer hun kwalificatie, certificaten en jarenlange ervaring
  • Controleer de recensies en beoordelingen van klanten
  • Bepaal het slagingspercentage.

Je hoeft je nergens voor te haasten, want haast maakt afval. Kies uw chirurg nadat u elk aspect goed heeft onderzocht.

Hoe hyperhidrose te behandelen met Botox?

U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want het is een eenvoudige injectie en kan in het kantoor van uw arts worden geïnjecteerd. De procedure vereist ook geen downtime en u hoeft geen uren te rusten.

Net als andere behandelingen injecteert de chirurg Botox in het beoogde deel van het lichaam dat behandeling nodig heeft. Soms heeft uw lichaam meerdere injecties nodig, omdat dit volledig afhangt van de gebieden die behandeld moeten worden. De botox-injectie maakt gebruik van een fijne naald en kan in de huid worden geïnjecteerd.

Precies, Botox is een veilige behandeling voor hyperhidrose. Deze nieuwste en minimaal invasieve behandeling is een echte sprankje hoop voor degenen die sociale interactie vermijden vanwege overmatig zweten.

U kunt uw dagelijkse activiteiten snel na de behandeling weer hervatten. U hoeft zich geen zorgen te maken over uitvaltijd, aangezien deze eenvoudige behandeling geen rust vereist. U kunt vol vertrouwen genieten van uw dagelijkse activiteiten.

Wat zijn de kosten van Botox om okselzweet te behandelen?

Er is geen exact antwoord op deze vraag, omdat het volledig afhangt van het aantal injecties dat uw lichaam nodig heeft. Over het algemeen heb je 100 eenheden Botox nodig (50 eenheden op beide oksels), en de verwachte kosten zijn ongeveer $ 1.000.

Uw chirurg kan u echter beter helpen bij het bepalen van de exacte kosten van Botox-injectie.

Geniet van een zelfverzekerde levensstijl en behandel hyperhidrose nu

Geen ontkenning; we verdienen allemaal een gelukkige, levendige en krachtige levensstijl. Overmatig zweten maakt je minder zelfverzekerd en introvert. Geef dus nieuwe energie aan je leven en krijg nu een Botox-injectie.

Onthouden; doe geen concessies aan kwaliteitsnormen en kies altijd de beste behandelaar voor dit doel.

RELATED ARTICLES

Similarities and Differences between PRP Hair Therapy and FUE Hair Transplant

PRP hair therapy & FUE hair transplant are considered ideal treatments for hair restoration. Both hair treatments are getting massive recognition globally due to...

5 Life Coach Strategies to Deal with Loneliness

Being Alone Is Good but Being Lonely Is the Worst! At some point in our lives, we all experience the agony of loneliness. When you...

Consider PRP Hair Treatment to Shun Unwanted Hair Fall

If your hair looks good, you can do anything. Sadly, hair fall is quite common these days. Receding hairline, outright balding and thinning hair affects...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Indoor Playground or At-Home Celebration: Which One Is Better for Your Kid’s Birthday Party?

Birthday is the best day of everyone's life, and it should be celebrated with full zeal and zest. Celebrations become imperative when parents have...

The Ultimate Guide to Choose the Right Office Workstation

The way you have your office laid out truly matters, and furniture plays a vital role in giving an exclusive appearance to your office....

Similarities and Differences between PRP Hair Therapy and FUE Hair Transplant

PRP hair therapy & FUE hair transplant are considered ideal treatments for hair restoration. Both hair treatments are getting massive recognition globally due to...

11 Yummy and Funny Birthday Cake Ideas for Your Child

Birthday is the special day of life when you get lots of gifts, love, and prayers. Celebrations with your friends, family, and colleagues double...

Recent Comments